♔I NEED YOU ! ! ! :(♔
Monday, 26 August 2013 | 21:45 | 0 love drops
haii , assalamualaikum . Entry kali nii untukk diaa eyy :') hehe . btw hari nie mcm bermasalah sikit . maybe pasal akaun punya keja khusus :( ahh serabott gilerrr ! b , I need you rite now ! time , iepa ada mslah bnyak cmnii b takdak ! why b ? ect , iepa rindu b taw dakk ? :( rinduu ssgat !! Bnyk mslah tuu nnt larr cita k . hmm , tak taw nk happy kan diri mcm na dahh niehh . . mangg mood pown serabai gilaa .. . :O choyy gilaa ! b , owg taktaw nk gtaw cmna . but i really really really miss you -_o okeyy bye :*

Hearts, iepa syuhada :)

♔I Miss Both of Them♔
Friday, 23 August 2013 | 00:48 | 0 love drops
assalamualaikum :') hii , xtaw nak citaa mcm na . tp y pastii iepa rinduu kat depa . taktaw sbb apa ? :o seriuss ! deorang sibukk nak exam lahh . sorg pmr sorg spm ! lahaiiii -..- takpelahh , iepa support k ! insha Allah kowg leyhh buad  exam pnyaa ! Aminn :') Hahh tdi pg kat skolaa dok bertentangan ngan A adikk iepa tuhh . . iepa xtaw time tuhh A usya pelikk gilaa . cayaq habehh xDD masa tuu tgah khusyukk baca yassin kowd!! ttbe terkalihh kowd A pastuu bertentang mata dgan diaa . hahax . .sweet giloss ! lepas tgok A tuu , iepa jd tak tentuu arahh :D hahax gilaa arrr . .Rinduu kt dia sbnaqnya . .dia tak guna fon dahh , mak dia amekk . .iepa boleh tau pown dia gtaw kt fesbukk , tuu pown dia online curi2 jaa , lahaiii . .rinduu k rinduuu ! Makcikk kasi lahh fon A balikk :D tp untukk kbaikkan A jugakk . takpelahhh ! Adikk sayang , buad exam elok2 k , ada 1bulan lebihh jaa lg . . xmaw mainn2 dahh taw . , 9A taw :/ Insha Allah . sntiasa doa kat adikk yew ? . emm , b iepa pown sama lahh , tahun ni spm . .dia pown sibukk buad keja khusus diaa . , sampaii takdakk masa nk speend time . .sodiss aarrr ! huhh , masa depann diaa . sokeyyy :) hahh td on call dgan diaa . lama jugakk laa , then iepa ckap pasal plan esokk nk p amanjaya ngan membe2 . . dia tnya mcm2 kowdd . waduhhh :') penad nak menjawab nyaa . .then dia ckp , nak ikowdd jugak ? woaahhhh :o mana bolehh laa b skolaa ngekk ! buadd mcm cuti pulakk . nak exam bolehh pulakk mainn2 :> apelahh . . ? nt lepass habehh exam ape sume , kita keluarr lahh lainn . . dahh laa triall spm memanggil . . rabu minggu dpan jaa . .buad lahh dluw exam . .ukee ? hmm , xtaw dahh nk cer apa .. . kbye , sok kenaa kluar awall :D ada date ngan membe2 lahh katakann ? emm , nak bagi taw , IMISS BOTH OF THEM BADLY ! ilove you b :* iloveyou adikk :') Assalamualaikum .

Hearts, iepa syuhada :)

♔| A - B :* ♔
Monday, 19 August 2013 | 01:01 | 0 love drops
Assalamualaikumm . dann haiii2 . dahh tengah malamm rite ? esokk skolaa soo iepa bly watlekk mcm tade ape2 pownn :D ukee , iepa mang stedyy ;) hahax . iepa nk citer , lepass ni mst iepa sibokk punya dengan keja khusus bagaii . dah la bagii 2bulan ja untukk siapkan sume nyaa ? ohhmygod ! mmg pening palaa arr pasniii :( err -..- mmg anti giloss dgn keja khususs niii . hm , A bolehh gelakk je kt iepa ? kejam kan ? dah laa harinii kena buli dgn dia dlm fb :3 errrr , makinn buaihh budak tuu sorgg . nasibb sayangg punya pasall :D sayang dia mcm adikk jerrr :3 talehh lebihh laaa . t B marahhh :') ehh , td tnya A result dia oke ke takk ? Alhamdullilah . Result dia oke dari lepass . . Insha Allah PMR nt bolehh straight A kowdd ! Kalau ada usaha Insha Allah ada larrr :') hmm , ayatt tuu nk bagii dia smngat nk study :/ kalau takk ? bertuahh budak tuu nk studyy kan ? kena bletiaq dluw baruu nk study . . hmm , btw harinii hari 1st skola lpass 2weeks cuti rayaa :3 haha , puass ? mmg dakk arrr , nakk cuti lagii wehhh :') hahax . . harinii jugakk jumpaa A kt tangga , diaa senyummm kt iepa , smpaii maluu nk tgokk diaa . Meltingg wehh meltingg :D Adikk iepa sorangg tuu mmg chomelll :))) haha . . bolehh angau kt A haa ! nasibb B tak skolaa sklii , kalau dakkk , mampuss iepa . dahh laa td otp dgan B , iepa ckp iepa p datingg dia gelabahh terusss . . tnya mcm2 kowdd . hahax , siann diaa iepa ujii diaa xDD hmm , jauhh kowdd . mmg cenii ann ? btw iepa syg dia ssgt larrr :') hope dia pown sama . . Iepa nak lupakann segalaa kelukaan y lepass2 *ayatt powerr* n nakk mulakann hidOp baruu dgn A , B n familyy :* hmm . tuu jaa kowdd ., takrety nk merepekk panjang-2 . . Assalamualaikum ;)

Hearts, iepa syuhada :)

♔He's Back And Mines Again :)♔
Monday, 12 August 2013 | 23:05 | 0 love drops
Assalamualaikum . . Haii gaiss , sehat dokk ? ehh-2 SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN . Maafkan iepa seandainya iepa terkasar bahasa , tergedik tak sengaja , terover dimana-mana dan segala ter-ter lahh :D hihi . Raya tahunn ni kena raya kat butterworth rumah belahh abah . boringg skitt laa , yelahh tak rapatt sangat belahh2 sana . lgpun sampai2 sana dOk dlm rumahh jew , law dok sini bOle p weng-wengg rumahh  membe-2 :D hahax ~ tp dok rumahh saje pown untungg bnyakk oow , dpat laa 1o0rm . A jeless habehh haa , padan muke :P rayea nieh aku 2gether ngn deorg . hehe , Deorang ? ramaii laa . sorg jejakaa nun d sana , sorg d sinii ! Btw raya tahunn nii tanpa baju raya baruu , sbb ? makcek hatt jaitt baju tuu tak siappkan :( habess musnahh raya pertamaku :') sodiss gilosss bebb ! bendaa da lepaas , biaq kan lahh kan ? ouh btw ' He's Back And Mines Again ' <-- siapakahh org ituu ? adelahh :p Dea S ? Membe lame masa bebudakk dluw , memangg rapatt ahh . Mana ada dia d situu ada akuu ! walawehh , tak penahh pisahh laa . tp time nk membesarr , dia follow mak deaa . sooo terpisahh laa kitaorgg ! Sodiss kowd masaa tuu :( then sama2 membesarr , mkinn besarr jumpe je malu-2 bewakk . apekess tahh , . Dua tahunn lepass , ada family trip g kenduri kawen akak dea . Alahh pergii jelahh , ttbe smpai je sanaa . hahh tudiaa ramaii kowdss :') snap2 gamba ape , mkn2 sume . rehat2 japp , ttbe sorg budak nehh bawakk kotak ajaibb dohh :D Ingatkan kotak biasa jaa org buhh cokelett ka ape kaa ? bkak2 kotak tuhh , muncull seutass rantaii ;) Lawa rantaii tuu , n iepa simpan sampai skrg . Hahax ~ Kenangan kowd rantaii tuuhhh , Rantai tuu hadiahh birthday iepa y ke-14 tahunn . hebatt kan ? haha , lepas2 kendurii tuhh lost contact balikk :( merana jiwaa niehh sampaii laa terjumpaa A kt skolaa :') sampai laa ada mcm2 perasaan kt A ! Brpa hari sblom raya , S blikk sini , my rumah tok n wan . Terkejutt bilaa tok gtaw :D ttbe muncull . dah tuu ingat lagi jalan msuk kampungg tuu . Haha , btw iepa rinduu diaa tem tuu :D *gataii* huhh , pas rayaa tuuu . Text ngn dea mcm biasaa jaa , raya ke-empatt ? Kena lamar jadii wife dea . hahax , how sweet we are ? haha , tp perasaan sayang n rinduu tuu muncull sblom dea balikk sini . now , iepa tgah cuba utk sayang dea balikk . S tak mcm S y dluw . kenapa pown iepa taktauw . pelikk benorr perangaii dea . ape laaa ! haha , oke lahh . S dok hingaq dok on internet lelame ! Bye-2 , Assalamualaikum . !

Hearts, iepa syuhada :)

♔♥ A ♥♔
Thursday, 1 August 2013 | 22:58 | 0 love drops
Assalamualaikumm ;) Lama takk on blog nii ha ! sebokk katakan . sbb A exam :3 haha , A exam aku y sebokk ? halerr kena kasi semangatt wehh :'/ 2weeks tak kuarr dgn dea . Dea ajak kuar tp iepa y tamaw . Iepa takmaw bub dea nk exam ! t dpt result terokk ha , mcmna ? Dah laa harituu fon A kena sita dgn mak dea . bub result pertengahan tahun terokk ! Siann dea . Lanii dea guna fon sape tahh , tak tnya pulakk . Haha xD so sbb tu laa iepa suro dea study smartt ! Tiap hary kena surohh dea studyy . paksa2 dea , marah2 dea ! Tp dea buad derkk jaa . Buad dono mcm xdak apa2 y berlakuu . Heshh geramm kowdd . Nasibb chomelll* haha , . hari deorg nk exam math paper 2 kowd , dea my kls iepa . taktaw laa dea nk buad apa . dokk snyum-2 :)) Cakap apa pown dakk ttbe hilangg ! balikk skolaa tuu dea ngaduu math paper 2 susahh , ciann kt deaa . dea tinggai bnyk gk soalann . huhh -..- paper 2 laa snang nk dpt markah sayangg oiii . iepa tnya laa knpa g klass . A ckp dea nk pinjam jangka lukehh , tp dea maluu nk menx bub kawan2 iepa ramai tem tuu . Bilaa masaa tahh pandaii malu2 bagaii :P talehh blahh ahh mamat y dah buad iepa melting dgn dea tuu >< haharr :D and lagi satuu , lani ramai dah salah anggap , iepa couple dgn dea ! HAHA xD Iepa tak couple ehh dgn deaa . Kawan jehh ha , n anggap dea mcm adikk jea . Tak lehh lebihh2 . Next year nk s.p.m dahh oiii ! haha , but iepa takowd next year law A pindahh skolaa sapa nk teman iepa g jejalann ? :'/ hmm , kbye . sampaii sini jelahh , tak tahuu nk cerita apa lagii btw mata pown dahh ngantokk ! ASSALAMUALAIKUM :*
A cakap insha Allah law ade rezeki nt dea nk bawak aku dtg sinii . aww :* PARISS . 
♥ iLOVE YOU 

Hearts, iepa syuhada :)

♔ - Awakk , A saya punyaa ! ♔
Tuesday, 9 July 2013 | 23:20 | 0 love drops
Assalamualaikumm ;) hii peep ? How r u ? *bajett* haha . SELAMAT BERPUASA yaa anakk-2 , . Puasa bagi penoh baru dapat duitt raya . Mau ka takmau ? haha . semoga Ramadhan tahun nii lebihh berkat dari tahun2 berikutnyaa :') Aminn ,

Sebelom sampainya ramadhan yang penuhh bermakna nii . Mcm2 y iepa kena lalui sorg-2 . Sumenyaa menyakitkann :( serious ! memang sakitt . Dengan harapan yang tinggi dlm bulan Julai nehh , iepa tak mau mengalirkan ayer mata . tapii .... iepa tak kuadd ! iepa lemahh sgt time tuu :'/ nvm , apa pun lepas nii in sha Allah , iepa kuadd ! Lalui semua nehh . Doakan iepa tauu :'D hihi . Tapii wawa :') wawa , iepa taktaw kenapa wawa nangess td ! Iepa mampu sokong wawa tok tak nangess . Wawa kan kuadd , mcm ultraman y tak pernahh kalahh ;) kannkann ? wawa sabaq bnyakk2 nahh . Ada hikmahh sebalikk dugaan2 yang mendatangg :') Kami sayang wawa muchh2 :* *nahh setempekk*

Pagi td berdirinya iepa d skolaa nakk belaja ! tapii tak belaja pown. haha xD pepagi buta jalan ala alaa sweet couple dgn crushh <3 aww , tapii dea jalan laju glerr haa . Sbb ape tahh :! Tak siapp h/w arr tuuu ! Haha , tapi kan tapii kann . iepa jaa bole buad dea snyumm mcm pg td *korg tak knall* haha , melting habess naseb tak jtuhh longkangg ! tak pasal2 maluu jerr >< Orang y dea tak knall dea takkan snyumm . iepa y tego dea ckp 'iepa suka tgok dea snyum' then stiap masa jumpa iepa dea senyumm ;) Awesome gilosss . Pastuu dok skodengg iepa dlm kls ., haha , dah mcm rutinn kitaowg laaa :/ dea chomell , rambutt ala alaa alaaaa emm tak tauw nk ckap . smart habess lerr , pengawas y takk ikot peraturan skolaa . Pengawas gangsterr , dea ng membe dea sama jaaa . Mst rajin kena tocerr dlm kelass ehh ? haha :) n tak sangka pulakk td sblom blekk terjumpa dea :'D *jodohhjodohh* haahaha , asal jmpa dea mcm nk cubitt2 jaa dea . haha , geramm giloss tgok deaa ! *merepekk* emm , apa pown td tak lehh jumpa lelama . bub kena balikk , hoho , emm awakk , selamat berpuasaa ekk ? saya menx maav segala kekhilafan saya kt awakk ! Sayang awakk :* haha *gegehhh* TO ALL MUSLIM SALAM RAMADHAN AL MUBARAK ;)


Kadangkala kita terlalu menjaga hati orang lain sehingga membuat hati kitasendiri terseksa . :)) 
IMISSYOU MY CAPITAL A :*

Hearts, iepa syuhada :)

♔FALL IN LOVE W/ YOUU ! :') ♔
Sunday, 7 July 2013 | 16:12 | 0 love drops
Assalamualaikum . Haii ^^ oke ? sehad ? Alhamdulillahh :'/ HELLO JULY ? Be nice to me :)) haha , tapi first2 julai ayer mata nii mengalirr lagi :') Kalau ayer mata nitiss , ada mslah laa kan ? Ha msalah . Tp selesaii dahh :/ Alhamdulillah >,< Tgok title atass tuu ? aww , nampakk kan ? haha :D *fall in love* Fall in love dekat crush iepa <3 aumm , sbnaq nya lame dahh minatt kt dea . pastu satu harii tuu dea tego kt facebook :))) *berbunga2* haha , chat ng deaa bagaii mcm org glerr . Pastuu tukaa2 6be fon . mula niad munx nk menx 6be dea . pastuu dea menx 6be iepa dluw . hahaha , tiap hary  text . Text had suwett2 uhh , mcm org bercinta . tapii tak bercintaa laa . hahaha :D seriously mmg ada perasaan sayang tuu kt dea . sayang sgt ! Mcm2 dahh iepa buad nk bg dea tauw y iepa syg dea . tapii dea wt dono jee :'( sedihhnyaaa ! nvm ,, iepa tak knal dea sepenohnyaa lagii . Lani tahapp kenal mengenali satuu sama lainn baruu . TAK KENAL , MAKA TAK CINTAA ! hahah :> Tiapp hary merapu dgn deaa . HAHA :D iepa ajak dea kawenn ! haha , dea ckp iepa gataii =D tapii dea ckp lagii 'Kalau ada jodohh apa salahnyaa' Hahahaha , dea pown sama gataii gk . Dia special sgt dlm hdOp nii :'/ Dia sllu amek beratt pasal iepa :) n dea sllu tego pasal sembahyang :') aww , budakk masjid katakann . Semalam dea merajokk :D haha , iepa tak tauw nk pjokk mcmnaa . iepa nk blanja ais krim , dea takmauu . Juall mahall bolehh :') kt skola td tak jmpa dea pownn . heshh , suka menghilang sgt ! Buaihh sgtt ! *act. rinduu sgt* :D haha  , tak taw nk merapuu apa dahh ., smua nii merapu2 blaka dahh . byee . Wsalamm :)
 - Dear you ! ANDAI ALLAH CIPTAKAN AWAK UNTUK SAYA , DIA AKAN BAWA AWAK KEPADA SAYA :'> iloveyouu :* haha

Hearts, iepa syuhada :)

♥ Past