♔| A - B :* ♔
Monday, 19 August 2013 | 01:01 | 0 love drops
Assalamualaikumm . dann haiii2 . dahh tengah malamm rite ? esokk skolaa soo iepa bly watlekk mcm tade ape2 pownn :D ukee , iepa mang stedyy ;) hahax . iepa nk citer , lepass ni mst iepa sibokk punya dengan keja khusus bagaii . dah la bagii 2bulan ja untukk siapkan sume nyaa ? ohhmygod ! mmg pening palaa arr pasniii :( err -..- mmg anti giloss dgn keja khususs niii . hm , A bolehh gelakk je kt iepa ? kejam kan ? dah laa harinii kena buli dgn dia dlm fb :3 errrr , makinn buaihh budak tuu sorgg . nasibb sayangg punya pasall :D sayang dia mcm adikk jerrr :3 talehh lebihh laaa . t B marahhh :') ehh , td tnya A result dia oke ke takk ? Alhamdullilah . Result dia oke dari lepass . . Insha Allah PMR nt bolehh straight A kowdd ! Kalau ada usaha Insha Allah ada larrr :') hmm , ayatt tuu nk bagii dia smngat nk study :/ kalau takk ? bertuahh budak tuu nk studyy kan ? kena bletiaq dluw baruu nk study . . hmm , btw harinii hari 1st skola lpass 2weeks cuti rayaa :3 haha , puass ? mmg dakk arrr , nakk cuti lagii wehhh :') hahax . . harinii jugakk jumpaa A kt tangga , diaa senyummm kt iepa , smpaii maluu nk tgokk diaa . Meltingg wehh meltingg :D Adikk iepa sorangg tuu mmg chomelll :))) haha . . bolehh angau kt A haa ! nasibb B tak skolaa sklii , kalau dakkk , mampuss iepa . dahh laa td otp dgan B , iepa ckp iepa p datingg dia gelabahh terusss . . tnya mcm2 kowdd . hahax , siann diaa iepa ujii diaa xDD hmm , jauhh kowdd . mmg cenii ann ? btw iepa syg dia ssgt larrr :') hope dia pown sama . . Iepa nak lupakann segalaa kelukaan y lepass2 *ayatt powerr* n nakk mulakann hidOp baruu dgn A , B n familyy :* hmm . tuu jaa kowdd ., takrety nk merepekk panjang-2 . . Assalamualaikum ;)

Hearts, iepa syuhada :)

♥ Past / Future ♥