♔NEW LIFE , MAYBE ?♔
Saturday, 6 April 2013 | 01:33 | 0 love drops
assalamualaikum . Haii-2 ? rinduu takk rinduu takk ? ckp rinduu cpat , pukk kangg ! haha *jk , . sehat tdokk ? Shat , ? Alhamdulillah .. ukee now i'm freedom . saya Single :'/ Single n SINGLE :!!! minta di ulangg *SINGLEEEE* uke ? dahh 1 bulann lebih dahh :/ haha , sbb apa single tuu takpayahh ceritaa laaa . Jodoh tak dakkk :'/ hehe , sedihh err relationship yang dekat dua tahun nehh sampaii sini jaaa . kann ? Sayangg ? pasal sayang tuhh ingt snang nk lupea ke ha ? iepa susahh nk lupekan someone tuhh , n iepa susahh jgak nk jatuhh haty kt someone tuhh . Haty nehh daa tertutupp , lepas ptoz ng diaa , iepa tak terima sapa2 dahh dalam hdop nehh . skrg iepaa tgh try lg lupakan diaa , even dia dahh lupe kan iepa . dia dah ade pengganti kowd . Tgok dia pung makin bahagiaa . Bahagia sgt . iepa pung tumpang bahagia jgakk , untok family iepa , kawan2 iepa yang sokong iepa dari blakang :') deorang kasi iepa tersenyum , walaupunn haty terlukaa :'/ nvm , iepa uke dahh skrg nehh . Biaq laa diaa dgn sapa pungg . iepa sllu doa kat diaaa , tak penahh lupe diaa . Biaq laa dia jd *crush* iepa dlm diam , hahahahaa . Now iepa kena fokus kat study bub result formal mac nehh terokk ssgt lahhh :(( soo badd lahhhhhhh . sbb apa ? sbb tak study , sbb main bnykk kan ? nilahh jadi diaaa ! erghhhhhhhhhh :( ukee lahh hatt tu je kowdd . Mls nk ungkitt cter lame , haha . bye , wsalam :))

hahaha . Poyoo jerrrr ;)))) skemasss gilerrrrr . *Saya budakk sekolahh* kau ade ? ngeee :o

Hearts, iepa syuhada :)

♥ Past / Future ♥