♔Coretan saya , IKHLAS dari haty :'/♔
Thursday, 27 June 2013 | 14:53 | 0 love drops
Assalamualaikum . Haiii haiii *lambai-lambai* :) Tergerak haty nii nk mencorett kt blog nehh ! walaweyyy . Taktauw nk story ape . Oke ? haha ;)  Nak tauw takk , nak tauw takk ? Jgan kasi tauw org eyhhh , iepa single lg meyhh . Caye takk >? hahah , dah 4Month single ! Mohon lahhhh percaya ~ Biasa je hdOp single cenggini wehh . Law ada pakwe y tak rety nk hargaii kita nehh , baikk takde pakwee ! TAKE A NOTE* Wanna a story about my ex . Ex , iepa skrg nehh bahagia dahh ng gf baru diaa . iepa tak kesah sangat pasal tuu sbb *kumbang bukan sekoo* deorg dah lame dah kowd . tak kira pulakk bopa bulan . tapi y pasti lepas sebulan kitaorg putus baru ex iepa cari teman pengganti . Iepa ? hahah , nt laaa kowd . Nak fokus spm dluw kowdd :p btw , dia laen skrg . lain sgt sgt sgt lahh , y paling terkejut tadi tem balik skola iepa 6pak dia hisap rokok . Ya Allah , asal dea berubah sampai mcm tuu sekali ? Apa masalah dea ? hmm , tapi tem dgn iepa dluw tak pernahh mcm tuu . Asal eyyh ? Nampak abang besarr dah laa ekk hisap rokok tuu ? Nak tego time tuu tp , apa hakk iepa ? Gf dea je ada hakk . Bkan iepa lg :( nvm ahh . Bahagia kowdd bole lepaskan 10syen mcm tuu enn ? biasaa brooo ^^ tulahh pasall iepa tak pernah suka ex iepa kawan dgn bdax2 jahat ! tp dea nii mcm tak kesah dgn sapa dea kawan . ahh lantakk ahhh , emm , biaq laa dea . iepa da delete sume knangan dgn dea . Nombor fon dea pown iepa da delete . lgpun iepa jarang dah nk guna 6be maxis iepa y bnyak moment dgn dea . HAHHA xD *merepekkkk* apa puns Hopefully deorg bahagia . jangan nakal-2 eyyy ? hehehe , k laaa malas dah nk taip panjang2 .
 - Dear EX , saya sukar tok lupakan awak , tapi saya cubaa ! and saya tak pernah lupaa doakan awak n family awak sehad2 n happy forever ! Saya tahuu , awak dahh lupakan saya . :') TAKECARE KAWAN !

Hearts, iepa syuhada :)

♥ Past / Future ♥